Хромогенні живильні середовища – переваги використання перед традиційними середовищами при проведенні мікробіологічного контролю в харчовій та фармацевтичній галузі (БЕЗКОШТОВНО!)
Онлайн-семінар проводиться БЕЗКОШТОВНО для співробітників:
- Промислових харчових підприємств, які мають власну мікробіологічну лабораторію (Хлібзаводи, м’ясокомбінати, молокозаводи, держпродспоживслужба, сироварні, виробники косметики, лабораторії контролю води)
- Фармацевтичних підприємств
- приватних лабораторій, які працюють із зразками продуктів харчування
Доповідачі:
Катерина Жемерова, к.ф.н., директор ТОВ «Науковий центр розроок і впроваджень», провідний науковий співробітник лабораторії фармакопейного аналізу ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів»
Sophie Duvault представник виробника CHROMagar (Франція), мова викладання англійська. переклад Козлова Єлизавета представник виробника ТОВ «Санімед-М» (Україна)
В програмі:
1. Огляд хромогенних середовищ, принцип дії, переваги перед традиційними диференційно-діагностичними середовищами.
2. Використання хромогенних середовищ, як одноетапне виділення, ідентифікація та кількісна оцінка мікроорганізмів при мікробіологічному контролі харчових продуктів.
3. Можливості застосування хромогенних середовищ у фармації для випробування на окремі види мікроорганізмів при проведенні контролю якості за мікробіологічними показниками та мікробіологічного моніторингу
Кожен участник отримує електронний сертифікат учасника, який надає знижку 10% на купівлю поживних середовищ Компанії «Сані-Мед»