QL. Характеристики бактерій, що викликають псування харчової продукції: загальна характеристика, методи культивування й ідентифікації (рутинні та сучасні)

Формат: 1 день, 4 академічні години

Час проведення: 10.00 – 13.00

Вартість:

– 3600 грн. при реєстрації до 07.11.2023 р. (знижка 10%), 720 грн. – 2-й та кожен наступний учасник

– 4000 грн. при реєстрації після 07.11.2023 р., 800 грн. – 2-й і кожен наступний учасник

Автор та ведуча: Калініченко Світлана Вікторівна, доктор мед. наук, старший науковий співробітник, завідуюча лабораторією вірусних інфекцій ДУ «Інститут мікробіології і імунології ім. Мечникова Національної академії медичних наук України»

ПРОГРАМА І РЕЄСТРАЦІЯ на сайті ЛАБОРАТОРІЯ ЯКОСТІ за ПОСИЛАННЯМ

Обратная связь

Сайт рыбатекст поможет дизайнеру, верстальщику, вебмастеру сгене рировать несколько абзацев более менее осмысленного текста рыбы на русском языке, а начинающему оратору отточить навык публичных выступлений в домашних условиях