QL. Характеристики бактерій, що викликають псування харчової продукції: загальна характеристика, методи культивування й ідентифікації (рутинні та сучасні)
Формат: 1 день, 4 академічні години
Час проведення: 10.00 – 13.00
Вартість:
– 3600 грн. при реєстрації до 07.11.2023 р. (знижка 10%), 720 грн. – 2-й та кожен наступний учасник
– 4000 грн. при реєстрації після 07.11.2023 р., 800 грн. – 2-й і кожен наступний учасник
Автор та ведуча: Калініченко Світлана Вікторівна, доктор мед. наук, старший науковий співробітник, завідуюча лабораторією вірусних інфекцій ДУ «Інститут мікробіології і імунології ім. Мечникова Національної академії медичних наук України»
ПРОГРАМА І РЕЄСТРАЦІЯ на сайті ЛАБОРАТОРІЯ ЯКОСТІ за ПОСИЛАННЯМ