QL. Показники якості та безпеки харчової продукції. Нормативна база. Інструментальні методи визначення

Час проведення: 14.00 – 16.00

Вартість: безкоштовно

Автор та ведуча: Марина Поліщук, провідний спеціаліст відділу спектроскопії ТОВ “АЛТ УкрМарія Пасєкова, керівник відділу хроматографії ТОВ «АЛТ Україна Лтд»

Програма

  • Огляд сучасних вимог до якості і безпеки харчової продукції.
  • Вимоги європейського та українського законодавства.
  • Існуючі стандартизовані методи визначення та інструментальні рішення, їх недоліки та переваги для визначення показників якості та безпеки

Обратная связь

Сайт рыбатекст поможет дизайнеру, верстальщику, вебмастеру сгене рировать несколько абзацев более менее осмысленного текста рыбы на русском языке, а начинающему оратору отточить навык публичных выступлений в домашних условиях

    Заказать звонок