QL. Твердження про поживну цінність та твердження про користь для здоров’я. Практичне застосування в маркуванні харчових продуктів
Тривалість: 4 академічні години.
Вартість:
- 3 000 грн. для 1-го учасника
- 1 000 грн. – 2-й та кожен наступний учасник від компанії
До вартості входить: доступ до відео на каналі YouYube на 30 днів + навчальні матеріали в електронному вигляді + сертифікат.
Для доступу потрібна Google-пошта учасника (із закінченням gmail.com).
Мова викладання: українська
Автор та ведуча: Вікторія Бойко – Експерт з маркування харчових продуктів. 13 років практичного досвіду, зокрема у національних торгівельних мережах та виробничій компанії. Аналіз відповідності маркування харчових продуктів вимогам чинного законодавства (експертиза дизайн-макетів).
Цільова аудитирія: технологи, спеціалісти з маркування, інженери з якості та стандартизації, керівники відділів якості тощо. Виробники харчових продуктів (всіх категорій).
Без цукру, без додавання цукру, містить цукор природного походження – фрази, які достатньо часто можна зустріти в маркуванні харчових продуктів. А чи задумувалися Ви, що вони означають і яким нормативно-правовим актом регульовано використання даних фраз? На вебінарі розберемо, що таке джерело вітамінів або омега-3, продукт з високим вмістом білку та багато іншого. Проаналізуємо, чи можна писати, що Ваш харчовий продукт підвищить імунітет організму тощо.
Програма
- Твердження про поживну цінність.
- Відмінність між твердженнями про поживну цінність та твердженнями про користь для здоров’я.
- Де шукати допустимі до використання твердження про поживну цінність та твердження про користь для здоров’я?
- Практичні поради щодо використання даних тверджень у маркуванні харчових продуктів.
- Розгляд декількох упаковок харчових продуктів, які містять твердження про поживну цінність та твердження про користь для здоров’я в маркуванні.
Обратная связь
Сайт рыбатекст поможет дизайнеру, верстальщику, вебмастеру сгене рировать несколько абзацев более менее осмысленного текста рыбы на русском языке, а начинающему оратору отточить навык публичных выступлений в домашних условиях